Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 27.04.2024 Şu Anda Online:148 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Programmer`s Notepad indir → Araçlar Yazım Araçları

Programmer`s Notepad





Programmer`s Notepad Editör Açıklaması:
Programmer`s Notepad; kod tabanlı programlama yapanlar için üretilmiş, kod anlama kabiliyeti güçlü bir metin editörüdür.

Program kodlarında benzer kodları renklendirerek daha rahat çalışmanıza olanak veren bir program.
Program kodlarında yazılım diline göre satır numaralandırma, özelleştirilebilir renklendirme özelliği sayesinde kodlar arasında kaybolmamanızı ve kafanızın karışmamasını sağlar.

Program birçok faydalı ve güzel özelliğinin yanında çoğu metin editörü ve kelime işlemci programlarda olan Bul ve Değiştir tarzı işlemlerde de oldukça başarılı olmasıyla dikkat çekiyor.

Aynı anda birden fazla programla, aynı ana program penceresinde ayrı tablarda çalışma özelliğini (Mozilla Firefox gibi) görmek için buraya tıklayınız.

Programın Perl Kodlamalarında nasıl çalıştığına dair bir ekran çıktısı görmek için buraya tıklayınız.

Perl Kodlama ekran çıktısı 2.resmi görmek için buraya tıklayınız.

Diğer programlama dillerinden çalışma örnekleri ekran çıktıları için buraya tıklayınız.

Eğer bir program yazarı iseniz, programda karşılaştığınız sorunların çözümünü aramak, bilgilerini paylaşan diğer programcıların yazılarını okumak ve birçok faydalı bilgiye ulaşmak için programın yazarının sitesinde açmış olduğu foruma gitmek isterseniz buraya tıklayınız.

Lisans ve Kurallar :
Bu program “AS IS” lisans kurallarına göre yapılmış olup kişisel kullanımlar için tamamen BEDAVADIR. Satılmaz, Bedava dağıtılabilir.
Programcıya emeği karşılığında yardımda bulunmak isterseniz buraya tıklayarak açılacak sayfadan Paypal hesabınız aracılığıyla sizin belirlediğiniz bir miktarı göndererek yardımda bulunabilirsiniz.

NOT : Sitemizde sizlere sunulan programın 2.0.6.1 versiyonu en son stabil yani hatalardan arındırılmış versiyonudur. Bu sürümün haricinde henüz deneme aşamasında olan 2.0.7.610 versiyonu da mevcuttur. Henüz bitirilmemiş olmasına rağmen denemek isterseniz buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI : Programı innDir linkine tıkladığınızda karşınıza bu programa sponsor olmuş, dünyanın çeşitli yerlerindeki uluslarası büyük firmaların sunucu adları liste halinde gelecektir. Gelen listede solda yaklaşık 14 sponsor resmi ve sağ taraflarında da mavi yazı ile yazılmış “Download” yani İnnDir linkini göreceksiniz. Location yani konum kısımlarında da sunucuların bulundukları ülke ve şehirleri yazmaktadır. Bu listeden istediğiniz birinin yanındaki “Download” linkine tıkladığınızda ekran değişecek, gelen ekranda hiçbirşeye tıklamadan 5-6 saniye beklediğinizde işletim sisteminizin program kaydetme uyarı penceresi gelecektir. Eğer gelmiyorsa hemen o ekranın üst kısmındaki mavi yazı ile yazılmış uzun linke tıkladığınızda kaydetme penceresi gelecek ve kaydetmeye başlayabileceksiniz.
Tavsiyem; HEAnet resmi ve yanında Dublin, Ireland (İrlanda’nın başkenti Dublin) yazan linktir. Oldukça hızlı bir sunucu olduğunu göreceksiniz.



Programmer`s Notepad indir ( Download )


İndirme Notu :Programmer`s Notepad Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Programmer`s Notepad program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Yeni Türk Lirası
Angel Writer
Softany Txt2Htm2Chm
Not Defteri
AutoPrint
Quick Conversion
Excel Viewer 2003
Mophy Accents
Easy Index Generator
Avery DesignPro
CopyWriter
Office XP/2000 Eklentisi:
EasyOffice with PDF Filte
InkSaver
Extreme Editor
Boxer Text Editor
Office 2003/XP Eklentisi:
Teknoofis Otel Kimlik Bil
Mindcell
Hasta Takip Programı (Do
IntelliComplete General E
Green Print
Excel için Yeni Türk Li
PDF Writer Pro
PDF Converter
SubWord
TXTcollector
Meditör Serbest Sürüm
Ten Thumbs Typing Tutor
Skin Pad
Office 2000 Güncelleşti
Excel Viewer (Türkçe)
Chemical Reagent Calculat
FastPaste
Chm Maker
WebGünlük
SkimEdit
AcroPDF
pdfFactory
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi